Uskoni


Sain kasvaa kristillisessä kodissa, jossa uskonasiat olivat jokapäiväisesti läsnä, mm. isäni työn (Ev.lut Kansanlähetyksen piirisihteerinä) mutta myös käytännön elämässä todeksi elettynä.

Rippikoulun jälkeen ja opiskelemaan lähdettynäni pyrin etsimään rajojani ja hakemaan etäisyyttä kodin ilmapiiriin. En kuitenkaan löytänyt parempaa vaan toisen opiskeluvuoden alussa menin Ristin killan teeiltaan, josta sitten löysin itselleni hengellisen kodin.

Ristin kilta - Korsets gille - Cross Guild

Ristin kilta on (pääosin) Teknillisessä korkeakoulussa opiskelevien kristillinen yhdistys. Toimin erinäköisissä luottanustoimissa ja "nakeissa", mm. olin puheenjohtaja vuonna 1993.

Ristin kilta tukee lähetystyötä pääosin minigolfista saaduilla ja lahjoitetuilla varoilla. Veli ja Heli Voipio olivat raamatunkäännöstyössä Keniassa. Yksi lähetyskirje löytyy täältä.

Raamattu

Olen konvertoinut vuoden 1992 käännöksen Raamatusta HTML-muotoon, se löytyy osotteesta http://www.funet.fi/pub/doc/religion/christian/Bible/html/finnish/1992/Raamattu.html . Samassa palvelimessa on myös vuoden 1933, 1938 käännös, se on http://www.funet.fi/pub/doc/religion/christian/Bible/html/finnish/1933,38/Raamattu.html .

Muita linkkejä

Tutustu myös Verkko-projektiin.

Saarnarinki on lista, josta voit lukea eri henkilöiden pitämiä saarnoja.


[an error occurred while processing this directive]