Myyty Jasmine 25: s/y Alina

Myin haikein mielin yhdeksän kesän jälkeen matkapurjehdukseen hyvin soveltuva purjevene, s/y Alina Jasmine 25, kun perheessä on jäseniä yksi enemmän kuin veneessä makuupaikkoja (4 kpl).

avaa kuva avaa kuva

Vene on rakennettu Nykran tehtaalla 1973 hiukan vakiovenettä syvemmällä kölillä, kaikkiaan Jasmine 25:sia on rakennettu 100 kappaletta. Sittemmin merkittävimpiä muutoksia ovat olleet sisäverhoilun uusiminen ja istuinlaatikon teak-pinnoitus 1993, Vire-moottorin vaihtuminen Volvo Pentaan ja pohjan epoksikäsittely 1994, rullagenoan sekä koko istuinlaatikon peittävän kuomu 2005. Pienempiä korjailuja on tehty pitkin matkaa, viimeisen 9 vuoden aikana esimerkiksi polttoaineletkujen uusiminen (1998), sähköasennusten uudistaminen (1999) ja WC-letkujen (1999) ja pöntön uusiminen (2003). Makeaveden letkut tankista hanoihin uusittiin 2001. Lisäksi on uusittu nostimia parissa eri vaiheessa ja maston sähköt keväällä 2005. Keväällä 2006 maston jalan alle asennettiin haponkestävä pelti peittämään lukuisat läpiviennit ja rakennettiin uudet vesitiiviit läpiviennit. Viimeisimpiä, kesällä 2006 tehtyjä parannuksia ovat uusi puomipeitto vanhan vetoketjun sanouduttua lopullisesti palveluksesta sekä patjojen uudelleenverhoilu (kuvissa vielä vanhat).

Vene on katsastettu 2-luokkaan. Kauppahintaan ei kuulu kaikki 2-luokan varusteet koska osa niistä on pikemminkin henkilökohtaisia varusteita kuten liivit, kiikarit, gps-laitteet ja ilmapuntari.

Vene on tällä hetkellä telakoituna Särkisalossa. Vene nostetiin syyskuussa telakalle, jotta suunnitellut huollot ehdittiin tehdä lämpimien säiden aikaan. Tärkein huolto oli pohjan ottamien puhtaaksi että se kuivaa hyvin talven aikana. Kunhan säät lämpenevät, pohjaan laitetaan uudet primerit ja pohjamaalit.

Hintapyyntö: 9 500 € vesille laskettuna. Haluttaessa voin tulla mukaan ensipurjehdukselle.

Purjehtimista ei ole tarkoitus lopettaa tähän, vaan vaihto isompaan veneeseen on myös mahdollinen, minimivaatimuksena on vähintään 5 täysimittaista makuupaikkaa.

avaa kuva avaa kuva

Yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut veneestä, yhteyttä voi ottaa ja lisätietoja kysellä sähköpostitse puhuri@iki.fi, puhelimella 040 5019683 tai keskustelemalla skypellä (tila) tai gtalkilla (puhuri) riippuen siitä, millä koneella satun olemaan.

Tarkemmat tiedot

Olen parhaani mukaan koettanut pitää tiedot täsmällisinä. Kuitenkin ennen syksyä 1997 tapahtuneissa asioissa täytyy luottaa ostaessa minulle kerrottuihin tietoihin, osasta tosin löytyy ihan hyvin dokumentaatiota. Uudistusten suhteen vuosilukuna mainitaan ensimmäinen purjehduskausi, jolloin se on ollut käytössä. Joku vuosiluku voi heittää vuodella suuntaan tai toiseen.